KONTAKTA OSS

Du har möjlighet att kontakta oss genom att ringa, mejla eller fylla i formuläret nedan. Vi återkopplar till dig inom 24 timmar.

 
 
 
 
 

OM OSS

Hyrglass AB grundades den 30-08-2021 av Daniel Fristedt i Göteborg. Idén föddes under ett kundevent. I skinande solsken serverade grundaren mjukglass till sina kunder. Responsen blev att

kunderna ringde sina kunder och kollegor skålade med glassbägare i handen. Flera personer frågade var en kunde hyra mjukglassmaskiner och resten är glasshistoria.

Vision

Steg ett är att hyra ut mjukglassmaskiner. Steg två är att producera egen glass. Det avgörande tredje steget är att bygga en nöjespark i Örebro. Varför just Örebro? Grundaren är uppväxt i Hallsberg, utanför Örebro och följer ÖSK i fotboll. Eftersom den sportsliga framgången kan diskuteras för sportklubben så behöver staden något att glädjas över framöver.

Grundarens egna ord

Jag tror på det mänskliga mötet. Det skall kännas tryggt. Det låter ganska enkelt och det är det också. Min inställning till service är därför att det är du och ditt event som är det viktigaste. Ifall du även önskar hyra något utöver det befintliga sortimentet så undersöker jag möjligheten att plocka in det. Vad behöver du? 


Tack för att du tagit dig tid!

Med vänliga hälsningar, Daniel Fristedt, VD

Hyresvillkor

01. Inledning


Hyresvillkor i all ära. Hyrglass AB söker efter dialog och lösningar. Vi tillämpar en "ge och få" arbetsmetod för att ge dig förutsättningar för att stärka relationen till oss så du i framtiden återkommer. Med det sagt har vi några punkter vi förhåller oss till.


02. Hyrestagarens ansvar


Hyrestagaren är ansvarig för maskinerna när denne hyr dom. Vid uthyrning av maskin eller annan utrustning ombedes personen eller firmatecknare att signera ett hyresavtal. Detta sker i samband när maskiner eller utrustning hämtas ut. Ha därför med legitimation. Om ditt event kräver tillstånd eller dylikt är det hyrestagarens ansvar att införskaffa sådana tillstånd från berörda myndigheter eller arrangörer. Alla hyresprodukter tillhör Hyrglass AB. Hyrestagaren får därför inte pantsätta, låna ut, överlåta, sälja eller byta ut utrustningen. Det är heller inte tillåtet att föra utrustningen utomlands eller hyra ut maskinerna i andra hand, utan godkännande från Hyrglass AB. Hyrestagarens ansvar är också aktivt under egen transport (spänn gärna säkerhetsbältet runt dessa) 


Priserna som anges under respektive produkt är enbart hyra av maskin, kostnad för personal, rengöring, frakt med mera tillkommer om man använder sig av dessa tjänster.

 Självrisk betalas enligt hyresavtal vid skada på maskinen. Självrisk och varans inköpsvärde betalas om varan försvinner eller blir stulen. Om delar av maskinen är borta, fortgår hyrespriset till dess att maskinen är 100 % återställd. Att ta bort/täcka över Bergamunkens dekaler på hyrd utrustning är förbjudet. Borttagna eller trasiga dekaler debiteras med 300 kr+moms per dekal.


03. Hyrglass AB:s ansvarAddress: Vallhamra Torg, Sävedalen, Sverige

Email: info@hyrglass.se

Phone: 070-2500205